Cluj Napoca 22 martie 2013
Acest nou seminar își propune să priveasca activitatea de evaluare și rapoartele de evaluare nu atât din perspectiva evaluatorului care elaborează raportul ci din perspectiva utilizatorilor rapoartelor de evaluare. Din ce în ce mai frecvent, băncile, auditorii, autoritățile locale analizează rapoartele de evaluare ale căror destinatari sunt și emit diverse opinii asupra acestora ajungându-se câteodată chiar ca unele rapoarte să nu fie acceptate sau să fie recomandate ajustări semnificative.
Seminarul va avea două părți. În prima parte vor fi trecute în revistă aspectele teoretice ale activității de verificare (despre verificatori, tipuri de verificări, principalele neconformități etc.). În a doua parte se va realiza verificarea unui raport de evaluare. Pentru acest lucru, sala va fi dotată cu WI-Fi și recomandarea este ca participanții să dețină laptop-uri sau tablete astfel încât rapoartele de verificat să poată fi accesate de pe o pagină de internet care la va fi pusă la dispoziție.
Verificarea se va face pe grupe (și pe două tipuri de rapoarte de evaluare: EPI și EI în funcție de opțiunea fiecăruia) urmând ca, în final, să fie prezentate și confruntate concluziile fiecărui grup. Se urmărește astfel ca fiecare dintre participanți să se familiarizeze cu postura de verificator de evaluări.
Seminarul îl are ca autor și lector pe domnul Adrian Vascu, prim-vicepreședinte al Uniunii Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România și Director Valuations Department KPMG Romania & Moldova.
Informații utile pentru înscriere:
Taxa de participare este în valoare de 300 de lei.