Evaluare – Servicii

Servicii de evaluare Haintz Consulting

Serviciile de evaluare desfăşurate în cadrul societăţii Haintz Consulting, societate cu statut de membru corporativ ANEVAR, vizează următoarele tipuri de evaluări:

Pentru evaluarea grupelor de mijloace fixe specificate în hotărârea de guvern 2139/2004, accesaţi pagina de Evaluare mijloace fixe.

Servicii de reevaluare Haintz Consulting

Firma SC Haintz Consulting SRL Bucuresti presteaza servicii de evaluare şi reevaluare imobiliara pentru urmatoarele tipuri de proprietati: terenuri, fond forestier, recolte, depozite minerale, resurse naturale, apartamente, case, vile, cladiri de birouri, cladiri pentru invatamant si cultura, spatii comerciale si industriale. Pentru toate tipurile de servicii de reevaluare prestate de Haintz Consulting vă rugăm să accesaţi pagina Reevaluare. Rapoartele de evaluare pentru cladiri si constructii speciale sunt alcatuite de experti evaluatori alaturi de ingineri cu calitatea de proiectanti, verificatori de proiecte si experti tehnici.

Tipuri de clădiri evaluate şi reevaluate

firma de evaluare în bucuresti pentru cladiri

Evaluam urmatoarele tipuri de constructii/imobile specializate:
Cladiri industriale industria materialelor de constructii. industria metalurgica si siderurgica. industria chimica. Constructii usoare (baraci, soproane, etc)
Centrale hidroelectrice, statii si posturi de transformare, statii de conexiuni, centrale termoelectrice si nuclearo-electrice, cladirea reactorului
Piste si platforme; sonde de titei, gaze, sare, platforme marine de foraj si extractie; turnuri de extractie miniere
Puturi de mina, galerii. Planuri inclinate si rampe de put
Structuri de sustinere. Esafodaje, estacade si culoare pentru transportoare cu banda. Culee de ancorare
Rampe de incarcare – descarcare. Constructii miniere subterane pentru personal; gari si remize; statii de pompare. statii de compresoare. canale pentru aeraj. suitori-coboratori, rostogoluri si buncare miniere subterane
Cosuri de fum, turnuri de racire
Iazuri pentru decantarea sterilului. camere de fum. de desprafuire, de uscare; lucrari de constructii de decopertari pentru exploatari miniere
Cladiri agrozootehnice, constructii agricole usoare (baraci, magazii, soproane. cabane).
Depozite de ingrasaminte minerale sau naturale, silozuri pentru furaje
Silozuri pentru depozitarea si conservarea cerealelor, patule pentru depozitarea
porumbului; constructii pentru cresterea animalelor si pasarilor. Padocuri.
Helestee, iazuri, lacuri, bazine. ecluze si ascensoare, jgheaburi, etc. pentru cresterea pestilor, terase pe arabil, plantatii pomicole si viticole, sere, solarii, rasadnite si ciupercarii.
Cladiri pentru transporturi, autogari, gari, statii pentru metrou, aeroporturi, porturi, hangare, depouri, garaje, ateliere
Infrastructura pentru transport feroviar cu ecartament normal si larg, ecartament normal pentru metrou, ecartament ingust inclusiv forestier, ecartament ingust minier, infrastructura si statii tramvaie.
Retele electrice de contact pentru tractiune pentru linii de cale ferata, linii de tramvaie si troleibuze, linii de cale ferata miniera
Constructii pentru transport feroviar peroane, treceri de nivel, cheiuri de incarcare si descarcare, pentru alimentare si revizie locomotive, canale de coborat osii, fundatii de placi turnate si pod bascula. canale de zgura. Aparate de cale.
Infrastructura de drumuri (publice, industriale, agricole) cu toate accesoriile necesare cu imbracaminte din balast, pamant stabilizat sau macadam, beton asfaltic, pavaj de piatra, beton de ciment. Infrastructura drumurilor forestiere.
Piste pentru aeroporturi si platforme de stationare pentru avioane si autovehicule. Constructii aeroportuare. Cheiuri, estacade si docuri pentru nave Cale pentru montarea si lansarea navelor.
Canale pentru navigatie. Constructii accesorii pentru transport rutier, aerian, naval, ziduri de sprijin.
Linii de funiculare pentru exploatari miniere si industriale. Linii de funiculare pentru persoane, statii si constructii de protectie. Linii de funiculare de tip usor. Planuri inclinate supraterane.
Poduri, podete, viaducte, pasarele pentru transporturi feroviare si rutiere, apeducte. Tunele
Cladiri pentru posta, telecomunicatii. centrale telefonice. Statii de emisie radio, studiouri pentru radio si televiziune. Linii si cabluri aeriene de telecomunicatii.
Retele si canalizatii subterane de telecomunicatii urbane si interurbane. Suport de transmisii de telecomunicatii internationale pe sistem de cabluri cu fibra optica.
Platforme, turnuri si piloni metalici pentru antene de radiotelefonie, telefonie mobila, radio si TV Antene de emisie pentru radiotelefonie, telefonie mobila. radio si TV. Cabine telefonice Constructii usoare pentru telecomunicatii.
Baraje Diguri (de aparare, de compartimentare, de dirijare a curentilor), consolidari de maluri, praguri, pinteni, anrocament si casoaie, cleonaje, traverse de colmatare.
Canale de irigatie. Pereuri. Constructii hidrotehnice, hidrometrice, hidrometeorologice oceanografice, platforme meteorologice, inclusiv cladirile care le adapostesc. Constructii usoare. Lacuri artificiale de acumulare
Cladiri pentru centre de afaceri
– Cladiri comerciale pentru depozitare – comercializare si distributie. Magazine
Constructii pentru depozitarea marfurilor de larg consum a marfurilor industriale si a materialelor de constructii si a produselor agricole. Depozite subterane. depozite exterioare; lagare pentru depozitare material lemnos
Constructii pentru depozitarea si comercializarea produselor petrolifere. constructii pentru depozitarea explozibililor, carburantilor si lubrifiantilor.
Silozuri pentru produse industriale, agregate minerale, minereuri. carbuni. materiale pulverulente
Rezervoare si bazine pentru depozitare. Depozite frigorifice pentru alimente Ghetarii.
Platforme pentru depozitare si activitati comerciale. Tancuri, rezervoare. budane si butoaie pentru depozitarea bauturilor.
Rampe de incarcare. Constructii usoare pentru afaceri, comert, depozitare Camere de tezaur pentru depozitarea valorilor si datelor.
Cladiri de locuit, hoteluri si camine. Cladiri pentru locuinte sociale, moteluri si camine amplasate in centre industriale WC-uri publice.
Constructii pentru invatamant, stiinta, cultura si arta; ocrotirea sanatatii, asistenta sociala, cultura fizica si agrement. Case de sanatate, bai publice si baze de tratament. Imprejmuiri.
Cladiri administrative. Centrale termice. Puncte termice
Constructii suport pentru panouri de afisare si publicitate, turnuri de ceas. pergole, turnuri de paza si alte amenajari. Terenuri de sport.
Retele de alimentare, de iluminat si linii de transport a energiei electrice. Instalatii electrice de forta.
Puturi sapate. Puturi forate. Drenuri pentru alimentare cu apa. Santuri drenante cu filtru invers pentru alimentari cu apa.
Captari de izvoare. Prize de apa fixe. Canale pentru alimentare cu apa si evacuarea apelor

Etapele evaluării în cadrul firmei Haintz Consulting

1

Recepţionarea documentelor

Documentele necesare întocmirii raportului de evaluare vor fi trimise pe adresa office@haintz.ro. Pe pagina acte necesare evaluare accesaţi mai multe detalii despre aceste documente.
2

Inspectarea bunurilor

Firma de evaluare Haintz asigură întotdeauna inspecţia bunurilor care urmează a fi evaluate. Inspecţiile sunt efectuate de experţi evaluatori ingineri, autorizaţi ANEVAR.
3

Procesarea datelor

Datele obţinute în urma inspecţiilor şi documentelor recepţionate sunt analizate în detaliu de către echipa de experţi evaluatori imobiliari, de bunuri mobile, active financiare sau întreprinderi. 
4

Întocmirea raportului de evaluare

Raportul de evaluare va consta în concretizarea în scris a evaluării şi va fi alcătuit din informaţii obiective, respectând standardele naţionale şi internaţionale de evaluare.