Tarif evaluare teren

Tarif evaluare terenuri

Preţuri servicii de evaluare terenuri libere de construcţii şi terenuri agricole.
Aceste tarife sunt informative şi reprezintă preţul de pornire pentru evaluarea terenurilor. În funcţie de numeroşi factori (complexitatea lucrării de evaluare, scopul evaluării, localizarea imobilelor etc.) se pot adăuga costuri suplimentare. Există, de asemenea, şi posibilităţi de discount, în cazul evaluărilor ce vizează un număr ridicat de terenuri şi pentru contracte pe termen lung. Tarifele finale vor fi comunicate exclusiv în urma recepţionării unei cereri de ofertă care va conţine datele de identificare ale societătii/instituţiei şi detalii despre bunurile care vor fi evaluate. Tarifele finale includ toate costurile necesare realizării rapoartelor de evaluare şi nu au costuri ascunse.
tarif-evaluare-teren

Terenuri construcţii

200

Tarifele de bază pentru evaluarea terenurilor pentru construcţii pornesc de la suma de 200 EUR + TVA şi se adresează persoanelor juridice.
pret evaluare teren 2

Terenuri agricole

250

Tarifele de bază pentru evaluarea terenurilor agricole pornesc de la suma de 250 EUR + TVA şi se adresează persoanelor juridice.

Tariful de bază pentru evaluarea unui teren pentru construcţii porneşte de la suma de 300EURO la care se adaugă TVA. Pentru evaluarea terenurilor agricole tariful de bază porneşte de la suma de 350EURO plus TVA. Tarifele nu includ costurile de deplasare.

Preţurile serviciilor de evaluare sunt stabilite în funcţie de profilul şi complexitatea fiecărei lucrări în parte.
Acordăm discounturi în cazul lucrărilor ce vizează un număr mare de repere şi pentru contractele de evaluări pe termen lung.
Se acordă discount pentru rapoarte de evaluare ce au ca beneficiari fundaţii, asociaţii, organizaţii non-profit.

Pentru a vă transmite oferta de preţuri pentru serviciile de evaluare, vă rugăm sa ne transmiteţi, utizând pagina de Contact, o cerere completată cu datele de identificare ale societătii/instituţiei, semnată şi ştampilată.
Ne rezervăm dreptul de a nu răspunde cererilor ce nu întrunesc aceste criterii.

Tarif evaluare teren
5 (100%) 12 votes