Instrumente de productivitate in procesul de evaluare si redactarea raportului de evaluare

Seminarul D46 ANEVAR

Saptamana viitoare va avea loc, la Bucuresti, seminarul D 46 – Instrumente de productivitate in procesul de evaluare si redactarea raportului de evaluare (lector: Cristian Dumitru).
Prin acest seminar ne propunem sa venim in intampinarea colegilor evaluatori care vor sa isi imbunatateasca cunostintele de utilizare a echipamentelor IT&C, precum si a aplicatiilor aferente acestora.

Notiunile prezentate sunt in masura sa simplifice si sa eficientizeze, pe de o parte, actiunile din cadrul procesului de evaluare, dar si sa confere produsului final – documentul ce materializeaza raportul de evaluare – un aspect cat mai profesional.
Astfel, pe langa modalitatile practice care ne pot ajuta sa alegem calculatorul, imprimanta, aparatul de fotografiat, tableta/telefonul, etc., vor fi puse bazele unor abilitati prin care procesorul de texte (Word) si programul de calcul tabelar (Excel), in principal, sa devina „membri ai echipei de evaluatori”, ajutoare eficiente care sa mareasca productivitatea acesteia.

Pentru a participa cat mai eficient la acest seminar, va rugam sa aduceti la sala de curs:
– un computer portabil, de preferinta notebook (laptop), cu:
– sistem de operare Windows – cei care au W10 pot fi avantajati
– pachetul Office (minim Word + Excel) – cei care au Office 2016 pot fi avantajati
– bateria complet incarcata
– incarcatorul notebook-ului (laptop-ului)
– un stick USB de memorie

Seminarul este echivalat cu 8 ore de pregatire continua, iar taxa de participare, in valoare de 400 de lei, se achita in unul dintre conturile Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania (CUI 29508210): IBAN RO78 RNCB 0072 1255 4277 0001, deschis la B.C.R. Sucursala Sector 1 sau IBAN RO62 BTRL RONC RT02 5951 0401, deschis la Banca Transilvania Sucursala Victoria.
Seriile de seminar au, de regula, un numar limitat de locuri, inscrierea realizandu-se in functie de data achitarii taxei de seminar si de completarea formularului online de inregistrare.
Mai multe informatii, precum si formularul online de inscriere le gasiti pe site-ul ANEVAR, la „Programul seminarelor”.

Instrumente de productivitate in procesul de evaluare si redactarea raportului de evaluare