Adunarea Generala a TEGoVA – 25-27 octombrie 2017

31 Oct 2017

ANEVAR a participat, prin reprezentantii ei, la Adunarea Generala a TEGoVA, desfasurata in perioada 25 – 27 octombrie, la Marsilia.
Delegatii au fost prezenti si la lucrarile diferitelor comisii ale TEGoVA, in calitate de membri, dupa cum urmeaza: Daniel Manate la Comisia de Recunoastere Europeana, Dana Ababei la Comisia de Practica Europeana in Evaluare si Anamaria Ciobanu la Consiliul Standardelor Europene de Evaluare.
Plenul Adunarii Generale a TEGoVA a aprobat reconfirmarea calitatii ANEVAR de a acorda evaluatorilor autorizati statutul de Evaluator Recunoscut European (REV), respectiv cel mai inalt nivel de recunoastere a competentelor in evaluare in Uniunea Europeana.
Votul a fost acordat in urma unui raport de audit, care a subliniat standardele inalte de organizare ale ANEVAR in privinta coordonarii si autorizarii activitatii de evaluare in Romania.

Consiliul TEGoVA a acordat o placheta de recunoastere a contributiei deosebite aduse de domnul Adrian Vascu, presedinte ANEVAR 2014-2015, la dezvoltarea organizatiei europene a evaluatorilor prin calitatea de membru al board-ului TEGoVA in perioada 2008 – 2017. In imagine sunt Presedintele ANEVAR, Daniel Manate si Presedintele TEGoVA, Krzysztof Grzesik.

 

Adunarea Generala a TEGoVA – 25-27 octombrie 2017