Adunarea Generala a Organizatiilor Membre ale Consiliului Standardelor Internationale de Evaluare (IVSC)

1-4 octombrie 2017 Mexico City 

ANEVAR a fost prezenta la unul dintre cele mai importante evenimente pentru profesia de evaluator, organizat in cursul acestui an, respectiv lucrarile Adunarii Generale ale Organizatiilor Membre ale Consiliului Standardelor Internationale de Evaluare (IVSC), desfasurata in Mexico City in perioada 1 – 4 octombrie 2017.

Presedintele ANEVAR, Daniel Manate a participat la sedinta de politici si strategie a conducatorilor organizatiilor membre ale IVSC.
Dana Ababei, prim-vicepresedinte ANEVAR, a participat la lucrarile Consiliului Standardelor de Evaluare pentru Active Corporale, iar Daniel Manate si George Badescu, presedinte fondator al ANEVAR, au participat la lucrarile Consiliului Standardelor de Evaluare pentru Intreprinderi.
Delegatii ANEVAR au intervenit cu propuneri concrete si sugestii privind standardele internationale de evaluare pe diferite teme de interes cum ar fi, de exemplu, costul capitalului.
In timpul lucrarilor adunarii generale, mai multi participanti din conducerea IVSC au evidentiat exemplul pozitiv al ANEVAR, care a inclus Standardele Internationale de Evaluare in corpul Standardelor nationale de evaluare a bunurilor, acoperind toate specializarile de evaluare intalnite pe mapamond: intreprinderi si active necorporale, bunuri imobile, bunuri mobile si instrumente financiare. ANEVAR este astfel considerat unul din putinele exemple complete de urmat din Europa, sub aspectele relevate mai sus.

 

Adunarea Generala a Organizatiilor Membre ale Consiliului Standardelor Internationale de Evaluare (IVSC)