Galerie Foto – Evaluari

Evaluare bunuri mobile

Autoturisme, utilaje, autoutilitare, autovehicule, remorci etc.

Evaluare proprietăţi imobiliare

Clădiri, terenuri, hale industriale, etc.

Întrebări frecvente

1Firma dumneavoastră evaluează şi vagoane de cale ferată?
Da. Membrii societăţii Haintz Consulting au evaluat de-a lungul timpului şi bunuri mobile tip "vagoane de cale ferată".
2Deţinem mai multe proprietăţi. Pot fi acordate discounturi?
Pentru portofolii mari de bunuri şi pentru contracte pe termen lung există posibilitatea acordării unor discounturi de la tariful de bază.
3Este obligatorie inspectarea tuturor bunurilor evaluate?
Procedura evaluării prevede inspectarea tuturor bunurilor ce vor fi evaluate. Pentru proprietăţi imobiliare ce nu pot fi inspectate la interior, clientul va comunica în scris acest aspect, fiind posibilă realizarea unui raport de informare cu condiţii limitative.
4Societatea Haintz poate evalua active specializate?
Da. Societatea Haintz Consulting evalueaza in mod curent active specializate detinute de intreprinderi. Colectivul de ingineri experti tehnici poate identifica, inspecta şi verifica proprietatile si bunurile inspectate. Raportul de evaluare pentru activele specializate se va elabora pe baza informatiilor obtinute de la inginerii specialisti.
5Cum sunt calculate tarifele pentru evaluări?
Tarifele reprezintă suma tuturor costurilor pe care le implică activitatea de evaluare. Aceste costuri includ cheltuieli cu inspecţia şi deplasarea, costuri cu personalul de specialitate raportate la unitatea de timp, costurile efective pentru elaborarea raportului de evaluare
Galerie Foto – Evaluari
4.9 (97.78%) 9 votes