Evaluatori autovehicule 2016

Abordarea prin cost – Evaluatori autovehicule

În proceseul de evaluare bunuri mobile, una dintre abordările autorizate, frecvent folosită de către evaluatorii de autovehicule în 2016, este cea prin cost. Pe scurt, aceasta reprezintă costul curent al unei proprietăţi (ca şi cum ar fi nouă), minus deprecierea din orice cauze: fizice, funcţionale, economice.

Evaluatorii de autovehicule (bunuri mobile) identifică proprietatea pe care o au în vedere, estimează costul curent de înlocuire/reproducţie de nou şi scad deprecierea totală, care face ca proprietatea să se afle într-o ipostază inferioară celei de atunci când era nouă.

Evaluare autovehicule 2016 – Evaluatori Haintz Consulting SRL

În cadrul societăţii Haintz Consulting SRL, rapoartele de evaluare pentru bunuri mobile sunt alcătuite de experţi evaluatori autovehicule (de bunuri mobile). Aceştia sunt membri autorizaţi ANEVAR şi au o experienţă bogată în evaluarea bunurilor mobile.

Evaluatori autovehicule - Haintz

Evaluarea auto se poate face atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării. Toate bunurile mobile care sunt evaluate beneficiază şi de o inspecţie efectuată de un evaluator auto.

Detalii, consultanţă evaluare şi cereri de ofertă: office@haintz.ro | 0788.77.11.88 sau accesând pagina de Contact.

Evaluatori autovehicule 2016
5 (100%) 1 vote