Evaluare autoturism recuperat de firma de leasing

I: Societatea noastra detine in baza unui contract de leasing financiar un autoturism BMW X5 fabricat in anul 2009.
Dorim sa incetam acest contract si sa restituim masina catre finantator insa acesta a evaluat-o la o suma foarte mica in comparatie cu valorile de pe piata.
Autoturismul este echipat de varf, se afla intr-o stare tehnica foarte buna, a fost tinut in garajul firmei, are doua seturi de anvelope si cu jante de aliaj iar kilometrajul indica in jur de XX.000km.
Acest autoturism a fost servisat conform manualului de intretinere, toate interventiile fiind facut la dealerul autorizat BMW – Automobile Bavaria.
Nu consideram ca este potrivit ca acest automobil sa fie comparat cu automobile al caror kilometraj a fost modificat de comerciantii auto din targurile de profil sau cu cele recuperate de leasing de la clienti care vandalizeaza autoturismele inainte de predare.
Care este tariful acestei evaluari la firma Haintz Consulting SRL si in cat timp putem primi raportul de expertiza?

R: Societatea Haintz Consulting, prin colectivul de evaluatori si experti tehnici, va poate furniza servicii de inspectie, expertiza si evaluare auto pentru bunul descris.
In functie de starea autovehiculului si de solicitarile clientului, inaintea evaluarii se poate efectua si expertiza autoturismului.
Daca este necesara verificarea pe standul service-ului autorizat tariful celor trei operatiuni poate depasi valoarea de 450EURO.
Termenul de realizare al raportului de evaluare si al expertizei tehnice este de minim trei zile lucratoare din momentul efectuarii inspectiei.

Evaluare autoturism recuperat de firma de leasing