Cautam evaluatori auto Bucuresti

I: Societatea noastra cauta o companie de evaluatori auto pentru evaluarea unui parcurilor auto din Bucuresti, Ilfov, Brasov si Timisoara.
Este posibila deplasarea evaluatorilor auto in teritoriu, transportul poate fi asigurat de catre firma de evaluare ?
Care sunt tarifele de la care pornesc evaluarile auto, care sunt pasii unei evaluari auto ?
Autotorismele ce vor fi evaluate sunt in stadii diferite de uzura, unele sunt perfect functionale iar altele sunt in stadiul de dauna totala conform devizului de evaluare emis de catre societatea de asigurare.
Este posibila obtinerea unor valori diferite fata de cele de pe piata ?
Exista alte tipuri de valori ce se pot calcula pentru evaluarea auto ?

R: Expertii evaluatori auto din cadrul SC Haintz Consulting SRL Bucuresti evalueaza in mod curent parcuri auto pe intreg teritoriul Romaniei.
Deplasarea expertilor evaluatori auto este inclusa in tariful lucrarii de evaluare si este efectuata cu mijloacele de transport ale companiei.
Dupa semnarea contractualui de evaluare auto si achitarea unui avans, evaluatorii vor face inspectia bunurilor mobile, vor culege si analiza datele importante urmand ca in in termenul prevazut in contract sa livreze raportul de evaluare auto.

Evaluarile efectuate in cadrul firmei de evaluare Haintz Consulting Bucuresti sunt intodeauna obiective.
Rezultatul procesului de evaluare auto nu poate fi influentat de dorintele sau asteptarile clientului, el reflectand intodeauna perceptia pietei asupra autoturismului evaluat.

In functie de starea tehnica a autovehiculului evaluat si de devizul atelierului service autorizat se pot calcula si alte tipuri de valoare (valoarea de recuperare, valoarea de casare).

 

 

Cautam evaluatori auto Bucuresti