Expertiza judiciara in Romania – prezent si viitor

Uniunea Profesiilor Liberale din Romania – UPLR organizeaza in data de 3 octombrie 2017, la Palatul Patriarhiei din Bucuresti, conferinta cu tema “Expertiza judiciara in Romania – prezent si viitor“.

 

Scopul conferintei este efectuarea unui schimb de experienta si de bune practici privind activitatea de expertiza judiciara, precum si generarea de idei care sa conduca la imbunatatirea acestei activitati in Romania.

 

Principalele aspecte care vor fi abordate in cadrul Conferintei se refera la:

  • rolul expertizelor in realizarea actului de justitie;
  • caracterul multidisciplinar al expertizelor judiciare;
  • disfunctionalitati constatate in desfasurarea activitatii de expertiza judiciara;
  • relatia cu birourile de expertiza judiciara;
  • standardele profesionale;
  • etica si raspunderea disciplinara;
  • onorariile expertilor;
  • calculul prejudiciilor;
  • discutii privind oportunitatea si/sau necesitatea modificarii si completarii Ordonantei Guvernului nr. 2/2000 privind organizarea activitatii de expertiza judiciara si extrajudiciara.

 

La conferinta vor participa asociatiile de profesii liberale a caror activitate inglobeaza intocmirea de expertize judiciare, precum si autoritati si institutii publice implicate in realizarea si derularea actului de justitie in Romania.

 

Printre speakerii confirmati ai acestui eveniment se numara reprezentanti ai: Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), Ministerului Justitiei, Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR) si Camerei Consultantilor Fiscali (CCF) .

 

Lucrarile conferintei vor incepe la orele 09:00 si se vor incheia la orele 17:00, iar inregistrarea participantilor se va face intre orele 08:30-09:00.

Taxa de participare la eveniment este de 300 lei. Membrii ANEVAR dobandesc, in urma participarii la aceasta conferinta, 4 ore de pregatire continua.

Inscrierea la eveniment se va face pana la data de 29 septembrie 2017,  la tel: 021.312.45.82 sau prin transmiterea formularului de inregistrare si a copiei documentului de plata la adresa de e – mail: uplr@uplr.ro sau la numarul de fax: 021.312.45.82.

 

Expertiza judiciara in Romania – prezent si viitor
5 (100%) 2 votes