Evaluarea masinilor, echipamentelor si instalatiilor pentru garantarea imprumuturilor

Octombrie 2017

ANEVAR va organiza luni, 30 octombrie, la Hotel Ramada Parc – sala Mincu, seminarul D34 – Evaluarea masinilor, echipamentelor si instalatiilor pentru garantarea imprumuturilor (lector: Radu Timbus).

Seminarul este conceput pentru a veni atat in sprijinul evaluatorilor de bunuri mobile (prin elemente recapitulative si practice, de noutate), cat si a celor de garantii bancare (prin aspecte specifice procesului de evaluare, in conformitate cu Standardele de evaluare ANEVAR), prezentand atat aspecte universale, cat si particulare (asemanari, dar mai ales deosebiri fata de proprietatile imobiliare – garantii mai frecvent intalnite pana la acest moment in portofoliul finantatorilor).

Conceptia materialului si modul de prezentare a acestuia au in vedere posibilitatea ca acest seminar sa fie urmat si de catre evaluatorii de proprietati imobiliare.

Seminarul este echivalat cu 8 ore de pregatire continua, iar taxa de participare, in valoare de 400 de lei, se achita in unul dintre conturile Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania (CUI 29508210): IBAN RO78 RNCB 0072 1255 4277 0001, deschis la B.C.R. Sucursala Sector 1 sau IBAN RO62 BTRL RONC RT02 5951 0401, deschis la Banca Transilvania Sucursala Victoria.

Seriile de seminar au, de regula, un numar limitat de locuri, inscrierea realizandu-se in functie de data achitarii taxei de seminar si de completarea formularului online de inregistrare.
Mai multe informatii, precum si formularul online de inscriere le gasiti pe site-ul ANEVAR, la „Programul seminarelor”.

 

Evaluarea masinilor, echipamentelor si instalatiilor pentru garantarea imprumuturilor