Conferinta Agricultura si alte subiecte de interes in evaluare – Craiova

Stimate doamne, Stimati domni,

Avem deosebita placere de a va invita la Conferinta ”Agricultura si alte subiecte de interes in evaluare”, care va avea loc in data de 21 octombrie 2017, la Hotel Ramada din Craiova – sala Constantin Brancusi, incepand cu ora 09:00.
Anul acesta, in cadrul conferintei, vor fi dezbatute atat o serie de probleme teoretice si practice legate de evaluarea proprietatilor din agricultura, silvicultura si industria alimentara, cat si alte teme actuale si de interes in practica internationala a evaluarii si in Standardele de evaluare, precum si evaluarea pentru impozitare 2018.

Printre speakerii confirmati ai conferintei se numara:
• Daniel MANATE – Presedinte ANEVAR
• Adrian VASCU – Presedinte ANEVAR 2008-2009 si 2014-2015 | Senior Partner VERIDIO S.R.L
• Mihail BOJINCA – Presedinte ANEVAR 2004-2005 | Membru in Comisia de Etica si Disciplina ANEVAR
• Cristian DEMETRESCU – Lector ANEVAR | Director ROMNIVAL S.R.L.
• Cristian GAVRILA – Fondator SINEVA EVALUARI ARTA SRL

Conferinta este echivalata cu 8 ore de pregatire continua, in urma promovarii unui test, iar inscrierea la acest eveniment se face prin completarea formularului de inregistrare online.

Conferinta va fi precedata de seminarul de autor SPIC D 48 – Verificarea la zi…a evaluarii (lector: Adrian Vascu), adresat atat evaluatorilor autorizati, pentru o intelegere aprofundata si actualizata a activitatii de evaluare a bunurilor si de verificare a evaluarii, cat si altor persoane interesate in insusirea unor aspecte fundamentale ale activitatii de evaluare a bunurilor.
Seminarul, echivalat cu 8 ore de pregatire continua, va avea loc in data de 20 octombrie, incepand cu ora 14:00, la Hotel Ramada – sala Constantin Brancusi. Mai multe detalii despre acest seminar gasiti aici.
Pentru a participa la aceste evenimente, va rugam sa completati formularul de inregistrare.

 

Conferinta Agricultura si alte subiecte de interes in evaluare – Craiova
5 (100%) 1 vote