Evaluare mijloace fixe

Solicitarea evaluării mjloacelor fixe

Societatea de evaluare Haintz Consulting SRL Bucuresti efectueaza servicii de evaluare pentru toate grupele de mijloace fixe specificate in hotararea de guvern 2139/2004. Evaluatorii din cadrul societatii au o bogata experienta in evaluarea mijloacelor fixe cu grad ridicat de complexitate.

Pentru stabilirea pretului serviciilor de evaluare este necesar sa transmiteti extrasul din Fisa Mijloacelor Fixe in care sunt specificate bunurile ce urmeaza a fi evaluate. In cererea de oferta va rugam sa precizati amplasarea mijloacelor fixe si scopul pentru care este facuta reevaluarea.

Care sunt mijloacele fixe care trebuie evaluate?

Mijloacele fixe sunt împărţite în 3 grupe:

  1. Grupa 1 – Constructii (industriale, agricole, hidrotehnice, pentru transportul energiei electrice etc.)
  2. Grupa 2 – Instalatii tehnice, mijloace de transport, animale si plantatii
  3. Grupa 3 – Mobilier, aparatura birotica, echipamente de protectie a valorilor umane si materiale si alte active corporale.

Infographic-evaluare-MF

Grupa 1, numită “Construcţii”, se evaluează şi reevaluează constant.
Toate mijloacele fixe aparţinând Grupei 1 din cadrul societăţii dumneavoastră vor fi evaluate. Raportul de evaluare nu se întocmeşte pentru o parte dintre mijloacele fixe din Grupa 1, fiind obligatorie reevaluarea tuturor mijloacelor fixe din grupă.

Mijloacele fixe care aparţin Grupelor 2 şi 3 se evaluează / reevaluează de către evaluatori anevar ori de câte ori doreşte acţionatul sau conducerea societăţii.

Avantajele evaluării Haintz Consulting

  • Evaluatori ingineri

badge-evaluatori-anevar-HCInspecţia este realizată de către evaluatori ingineri, care au astfel pregătirea necesară atât pentru a înţelege documentaţia tehnică, cât şi pentru a efectua cu succes inspecţia care necesită, în cele mai multe cazuri, un expert inginer pentru a identifica şi evalua corect bunurile

  • Inspecţii în zone cu acces dificil

evaluare-masinaSocietatea Haintz Consulting dispune de mijloacele de transport (maşini de teren) necesare deplasării în zonele cu acces dificil.
De asemenea, societatea asigură evaluatorilor care realizează inspecţiile echipamente de protecţie a muncii.

  • Zona de acoperire

Societatea efectuează evaluări pentru mijloacele fixe atât în Bucureşti, cât şi în tot teritoriul ţării.

  • Discount 

Societatea dumneavoastră poate beneficia de discount pentru evaluarea mijloacelor fixe din oricare cele trei grupe. Costurile informative ale evaluărilor le puteţi vizualiza accesând pagina “Tarife Evaluări”.

Evaluare mijloace fixe
4.9 (98.5%) 40 votes