Evaluatori automobile 2016 – Indexarea

Metode de estimare: indexarea

Evaluatorii de automobile folosesc anumite metode de estimare a costurilor de reproducţie sau de înlocuire ale automobilului avut în vedere. Aceste metode au şi în anul 2016 o importanţă crescută în evaluarea bunurilor mobile. Printre aceste metode se numără şi indexarea.

Evaluatori automobile - Haintz

Indexarea este o metodă de estimare a costului de reproducţie (de nou) al unei proprietăţi (nu cel de înlocuire) în care un indice sau un factor de indexare se aplică costului istoric al unei proprietăţi pentru a transforma costul istoric cunoscut într-un cost curent.

În alte cuvinte, indexarea reflectă mişcarea preţului în timp, iar această mişcare este atent observată de experţii evaluatori automobile.

Evaluatori Haintz Consulting SRL

În cadrul societăţii Haintz Consulting SRL, rapoartele de evaluare pentru bunuri mobile sunt alcătuite de experţi evaluatori automobile (de bunuri mobile). Aceştia sunt membri autorizaţi ANEVAR şi au o experienţă bogată în evaluarea bunurilor mobile.

Preţ evaluare bunuri mobile informativ 2016. Societatea Haintz Consulting SRL evaluează bunuri mobile atât în Bucureşti, cât şi în tot teritoriul ţării. Detalii, consultanţă evaluare şi cereri de ofertă: office@haintz.ro | 0788.77.11.88 sau accesând pagina de Contact.

Evaluatori automobile 2016 – Indexarea