Cât costă serviciile unui expert evaluator?

Răspunsul întrebării din titlul articolului poate fi formulat în mod diferit, în funcţie de o multitudine de factori de influenţă. Un expert evaluator poate presta o gamă variată de servicii de evaluare, gamă care poate exercita o acţiune semnificativă asupra costurilor suportate de către client. De asemenea, trebuie luate în considerare elementele de tip fizic ale bunului (sau bunurilor) care urmează a fi evaluate, întrucât acestea pot afecta, şi ele la rândul lor, preţul evaluării. Nu în ultimul rând, costurile serviciilor prestate de către un expert evaluator pot suporta discounturi, în funcţie de variate caracteristici ale acestui aspect.

În cadrul societăţii Haintz Consulting, experţii evaluatori prestează toată gama de servicii de evaluare şi reevaluare acreditate ANEVAR. Aceste servicii sunt următoarele (pentru a vedea detaliile despre fiecare serviciu în parte, vă rugăm să accesaţi urmând link-urile de mai jos, specifice fiecărui serviciu):

În funcţie de tipul serviciului de evaluare pentru care optaţi, de complexitatea lucrării şi de alţi posibili factori care pot surveni la un anumit timp, se pot estima costurile serviciilor de evaluare.

Pentru a estima costul unui expert evaluator pentru un anumit tip de serviciu de evaluare, sau pentru un pachet de servicii, societatea noastră trebuie să primească o  cerere de ofertă oficială pe adresa de e-mail office@haintz.ro, sau pe fax la numărul 021.346.46.60. Un membru al societăţii noastre va estima costul serviciilor expertului evaluator şi vă va transmite în timp util o ofertă de preţ, în care va fi specificat cu exactitate costul evaluării.

evaluator-imobiliar-pret

De asemenea, societatea noastră practică în mod curent aplicarea de discounturi la preţul evaluării atunci când cererea de ofertă de evaluare vizează un pachet de evaluări sau reevaluări. 

Cât costă serviciile unui expert evaluator?
4.8 (95%) 16 votes