Evaluatori imobiliari

Evaluare imobiliara in cadrul societatii Haintz Consulting

Societatea Haintz Consulting dispune de o echipa de experti evaluatori imobiliari autorizati de catre Uniunea Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania. Membrii societatii Haintz Consulting, care efectueaza evaluari imobiliare, participa la un program de instruire continua, conform Standardelor Internationale de Evaluare si Codului Deontologic al Profesiei de Evaluator.

Inspectie

Evaluatorii imobiliari au obligatia de a efectua inspectia imobilului care urmeaza a fi evaluat. Societatea Haintz Consulting dispune de evaluatori imobiliari care se pot deplasa in tot teritorul Romaniei, astfel incat inspectia obligatorie a fiecarui imobil sa poata fi indeplinita conform standardelor de evaluare internationale si a celor adoptate de ANEVAR.

Tipuri de proprietati imobiliare evaluate

Expertii evaluatori imobiliari ai societatii Haintz Consulting realizeaza in mod curent rapoarte de evaluare acoperind toate tipurile de proprietati imobiliare: constructii civile, constructii industriale, constructiii speciale, terenuri.

Mai exact, proprietatile imobiliare, care pot fi numite si bunuri mobile, pot include urmatoarele elemente: pamantul sau terenul, toate elementele care sunt componente naturale ale terenului, cum ar fi copacii si mineralele, toate elementele care sunt adăugate terenului de utilizatori, cum ar fi clădirile şi amenajările terenului. In evaluarea unui bun imobil, expertii evaluatori imobiliari au obligatia de a inspecta toate elementele care se afla in subsolul si deasupra solului, si sunt incluse in cerinta de evaluare.

Costul evaluarii imobiliare trebuie sa acopere atat deplasare expertului evaluator imobiliar in vederea efectuarii inspectiei, cat si costul propriu-zis al calculului raportului de evaluare.

Tarif

Pentru mai multe detalii referitoare la expertii evaluatori imobiliari Haintz Consulting Bucureşti va rugam sa ne contactati utilizand datele furnizate de pe website-ul societatii (datele de contact le gasiti aici).

 

Evaluatori imobiliari