Evaluare clădiri – Evaluare clădire pentru impozitare

Despre “evaluare clădiri”

Diferenţa dintre conceptele de evaluare clădiri şi evaluare clădire constă strict în numărul bunurilor evaluate. În domeniul evaluărilor se pot realiza mai multe tipuri de rapoarte de evaluare. Aceste rapoarte variază în funcţie de tipul bunului evaluat şi în funcţie de scopul evaluării. În cazul conceptului de evaluare clădiri (acelaşi lucru este valabil şi pentru evaluarea unei singure clădiri) avem de-a face cu un anumit tip de bun supus evaluării. Acest bun aparţine genului imobiliar. De aici rezultă că evaluarea clădirilor poate fi echivalată, din punct de vedere semantic, cu evaluarea proprietăţilor imobiliare.

Tarife evaluare clădiri

Evaluare clădiri pentru impozitare

Un raport de evaluare pentru clădiri sau pentru o singură clădire poate avea mai multe scopuri. De exemplu, scopurile evaluării pot fi evaluare clădiri pentru informare sau evaluare pentru impozitare. Scopul evaluării determină tipul raportului de evaluare clădiri.

Haintz Consulting SRL – Raport de evaluare clădiri

Experţii evaluatori ANEVAR din cadrul societăţii Haintz Consulting SRL realizează rapoarte de evaluare clădiri. Pentru a vizualiza lista completă de servicii oferite de societatea noastră, accesaţi pagina de Prezentare servicii Haintz Consulting SRL.

evaluare clădiri (3) evaluare clădiri (2) evaluare clădiri (1) evaluare cladire (2)

Detalii evaluare clădiri, consultanţă evaluare şi cereri de ofertă: office@haintz.ro | 0788.77.11.88

Evaluare clădiri – Evaluare clădire pentru impozitare
5 (100%) 1 vote