Evaluare stocuri

Evaluarea stocurilor

Firma de evaluare Haintz Consulting Bucuresti – Membru corporativ ANEVAR

Societatea Haintz Consulting realizeaza rapoarte de evaluare stocuri pentru societati si intreprinderi de mari dimensiuni. Colectivul intocmeste rapoarte de evaluare pentru stocuri de marfa conform standardelor internationale de evaluare, detinand experienta in evaluarea stocurilor de marfuri si materiale, evaluarea stocurilor de materii prime si toate celelalte tipuri de stocuri.

Scopurile evaluarii de stocuri

 • Evaluare stocuri la intrare;
 • Evaluare stocuri la inventariere;
 • Evaluare stocuri la bilant;
 • Evaluarea stocurilor la ieşirea din gestiune.

Tipuri de stocuri

In functie de tipul misiunii de evaluare si de tipul valorii calculate sunt evaluate urmatoarele tipuri de stocuri:

 1. Evaluarea stocurilor de marfuri si materiale;
 2. Evaluarea stocurilor de materii prime;
 3. Evaluarea stocurilor de materiale consumabile;
 4. Evaluarea stocurilor de materiale de natura obiectelor de inventar;
 5. Evaluarea stocurilor de produsele, respectiv: semifabricatele; evaluarea stocurilor de produse finite; rebuturile, materialele recuperabile și deșeurile; produsele agricole;
 6. Activele biologice de natura stocurilor.
 7. Ambalajele;
 8. Producția în curs de execuție.

Tarife evaluare stocuri

Pentru stabilirea tarifelor, a onorariilor si a termenelor de executie este necesara transmiterea unei solicitari de oferta pe adresa de contact a firmei.
Cererea de oferta va fi insotita de lista stocurilor ce vor fi evaluate, precum si de precizari legate de destinatia evaluarii.

Inspectarea stocurilor si raportul de evaluare

În cadrul societatii Haintz Consulting SRL, rapoartele privind evaluarea stocurilor respecta Standardele Internationale de Evaluare 2016 si prevederile ANEVAR.

Inspectiile vor fi efectuate de catre ingineri specialisti, autorizat ANEVAR. Rapoartele de evaluare pentru stocuri vor fi intotdeauna semnate de evaluatori ANEVAR autorizati pe domeniile Evaluare Intreprinderilor (EI), Evaluarea Bunurilor Mobile (EBM) si Evaluare Proprietarilor Imobiliare (EPI).

Evaluare stocuri
5 (100%) 9 votes