Servicii termoviziune pret

Pret termoviziune

Detectare pierderi caldura prin soclu

Preturile serviciilor de termoviziune prestate de echipa Haintz Consulting, pe teritoriul municipiului Bucuresti, pornesc de la 50EURO+TVA pentru un corp de cladire. Lucrarile de inspectie termotehnica pe teritoriul judetului Ilfov sau a celorlate judete se vor tarifa suplimentar.
Echipa poate realiza scanari in spectrul infrarosu pentru cladiri, echipamente, instalatii si bunuri mobile localizate in zone cu acces dificil.

Pentru a obtine o oferta de pret cat mai precisa este necesar sa ne transmiteti urmatoarele detalii: localizare, suprafata construita desfasurata, regimul de inaltime al cladiri, numarul de incaperi ce vor fi scanate termic, tipul si numarul echipamentelor instalate, detalii ale instalatiilor.

Beneficiarul raportului de termoviziune va insoti inginerul pe toata durata inspectiei si va avea posibilitatea de a primi explicatii legate de procesul de scanare termica.

Datele colectate vor fi centralizate, analizate si prelucrate pentru a fi prezentate in forma finala a raportului de termoviziune. In pretul de baza este inclusa livrarea formatului electronic al raportului sau a formei tiparite. Ridicarea raportului de termografie se va face in termen de doua zile lucratoare, de la sediul Haintz Consulting.

Pentru mai multe detalii despre scanarea termo accesaţi pagina Servicii termografie.

Servicii termoviziune pret
5 (100%) 2 votes